MENU

Pure Pharma 2020. All Rights Reserved
loading

Προϊόντα Hempur από 100% χαρτί Bamboo

Η Hempur είναι σουηδική εταιρεία που έχει αποστολή να παρέχει ποιοτικά αναλώσιμα προϊόντα με βάση τα φυτά που δεν καταστρέφουν την άγρια φύση αλλά την προστατεύουν ως παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.

Όραμα μας είναι να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να ζουν σε αρμονία με τη φύση.

 

Περιβαλλοντική επίδραση του παραδοσιακού χαρτιού τουαλέτας

Πόροι

Χρειάζονται περίπου 50-80 χρόνια για να αναπτυχθεί πλήρως ένα δέντρο και να είναι έτοιμο για συγκομιδή. Όταν κόβεται, δεν θα μεγαλώσει ξανά.

Αποψίλωση δασών

Tο Χαρτί Τουαλέτας ανέρχεται στο 15% της παγκόσμιας αποψίλωσης, που αντιστοιχεί σε περίπου 270.000 δέντρα την ημέρα.

Εκπομπές CO2

Τα δέντρα που συλλέγονται εκπέμπουν διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο έχει αρνητικές επιπτώσεις στην επίδραση του θερμοκηπίου. Σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους αύξησης των εκπομπών CO2.

Αύξηση ευημερίας

Το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί χαρτί υγείας. Αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί κατά 46% τα επόμενα 15 χρόνια.

 

BAMBOO, το φυτό του μέλλοντος

Ταχέως αναπτυσσόμενο

Το μπαμπού είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα φυτά στον κόσμο, που μεγαλώνει έως και 90 εκατοστά την ημέρα. 1 στρέμμα μπαμπού μπορεί να παράξει 30 φορές περισσότερο πολτό χαρτιού σε ένα χρόνο σε σχέση με το παραδοσιακό χαρτί.

Βιώσιμη καλλιέργεια

Το μπαμπού είναι ένα είδος χόρτου όπου αναγεννάται χωρίς να ξαναφυτεύεται μετά τη συγκομιδή. Επίσης, η παραγωγή χαρτιού μπαμπού χρησιμοποιεί λιγότερο νερό και ενέργεια σε σύγκριση με το παραδοσιακό χαρτί.

Μαλακή & Λεία ίνα

Το μπαμπού έχει φυσικά μακριές και στρογγυλές ίνες, που δημιουργεί ένα εξαιρετικά μαλακό χαρτί. Το μπαμπού μας δεν έχει υποστεί επεξεργασία λεύκανσης και είναι απαλλαγμένο από μικροσωματίδια σκόνης, κάνοντας το ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα.

Well by Woodway

Ανοξείδωτα Θερμός 550ml & 800ml

Ανοξείδωτες Κούπες Ταξιδιού(Travel Mugs) 450ml

Κούπες Bamboo 400ml & 500ml

Ενυδάτωση, γεύση και φρεσκάδα όλο το 24ωρο εν κινήσει!

Το μοναδικό ανοξείδωτο μπουκάλι WELL και η κούπα ταξιδιού WELL από ανοξείδωτο χάλυβα διατηρεί το ρόφημά σας φρέσκο και στην θερμοκρασία της επιλογής σας!

Απόλυτα λειτουργικά!

Οι κούπες ταξιδιού WELL έχουν στεγανό καπάκι, ώστε να μπορείτε να τις βάζετε στην τσάντα ή το σακίδιό σας χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές!

Διατηρεί το ρόφημά σας φρέσκο και στη θερμοκρασία της επιλογής σας! Γεμίστε την κούπα σας με ζεστό ή παγωμένο ποτό και νιώστε έτοιμοι για την ημέρα!

Μείνετε ανανεωμένοι όλη την ημέρα - τα μπουκάλια WELL είναι οι ιδανικοί φίλοι στο γυμναστήριο, σύντροφοι στα ταξίδια σας και φυσικά η καθημερινή σας πηγή νερού, δροσιάς και φρεσκάδας!

• Έως 24 ώρες κρύο/12 ώρες ζεστό
• 100% στεγανό
• Διπλό τοίχωμα με μόνωση κενού
• Επαναχρησιμοποιούμενα
• Χωρίς μεταφορά γεύσης
• Πατήστε το κουμπί από το καπάκι
• Περιλαμβάνεται κουτί δώρου

Η Well by WoodWay Bamboo Cup είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη κούπα πολλαπλών χρήσεων από μπαμπού, με την οποία μπορείτε να πίνετε το αγαπημένο σας ρόφημα για χρόνια!! Περιλαμβάνεται σε κουτί δώρου.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ: Συνιστούμε το πλύσιμο στο χέρι για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Cleen Σκόνη πλυντηρίου με βάση την καρύδα

Συστατικά που πραγματικά καταλαβαίνετε...

Γνωρίζουμε ότι πολλές μάρκες απορρυπαντικών προσπαθούν να κρύψουν τα συστατικά τους και να αποφύγουν την αποκάλυψη των λεπτομερειών. Μπορείτε να το ξεχάσετε αυτό και να πείτε "γεια" στη διαφάνεια. Τα προϊόντα μας βασίζονται στην καρύδα, σε συνδυασμό με μη επιβλαβή συστατικά για αποτελεσματικό καθαρισμό. Τίποτα περισσότερο...

Μια λίστα συστατικών για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι.

 

Το μυστικό συστατικό: H Καρύδα
Η βάση για τα προϊόντα μας. Μια οικολογική και βιώσιμη επιλογή γνωστή για τον υψηλό δείκτη δραστικότητας της σε σχέση με τα κοινά σαπούνια λαδιού.

 

Το ενισχυτικό συστατικό: Η Σόδα πλυσίματος
"Συγγενής" της μαγειρικής σόδας. Λειτουργεί ως ενισχυτικό πλυντηρίου βοηθώντας το νερό να βγάλει περισσότερη βρωμιά από τα υφάσματα.

Ο "μαχητής" κατά των οσμών: Η μαγειρική Σόδα

Η γνωστή σε όλους σόδα που όλοι έχουμε στο ντουλάπι μας. Καταπολέμηση των οσμών χωρίς να καταστρέφει το "πάρτι".

ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΥΔΑ;

...Really Cleen...
Πολλά απορρυπαντικά βασίζονται στα πετρελαιοειδή. Αν όχι, είτε είναι πολύ ακριβά είτε έχουν αμφισβητήσιμο αποτέλεσμα. Κατά τη γνώμη μας, όλες οι επιλογές των παραπάνω δεν είναι αρκετά καλές. Επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε καρύδα με τις αντιϊκές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές τους ιδιότητες. Δεν χρειάζεστε άγνωστα χημικά για να καθαρίζετε αποτελεσματικά!

  • Xωρίς πρόσθετα.
  • Χωρίς πλαστικό.
  • Χωρίς ρυπογόνες ουσίες.
  • Χωρίς αλλεργιογόνα στο δέρμα.